europakinderhulpdamtotdamloop.nl
Dam tot Damloop 2017
De lopers van 2016 Loop ook met ons mee in 2015! Geef kinderen die kans! Sensationeel in de IJ tunnel Teamfoto van 6 jaar geleden!

Geef een kind de vakantie van zijn leven!


Mede dankzij de groep lopers kunnen wij elk jaar weer veel kinderen uitnodigen in onze regio, om 3 weken onbezorgde vakantie te vieren. De kinderen voor wie wij ons inzetten hebben het niet gemakkelijk thuis. Het kan gaan om allerlei soorten problemen, zowel op financieel als sociaal gebied. Een vakantie betekent voor deze kinderen dan ook heel veel. Ze kunnen even op adem komen en ‘bijtanken’. Vaak is de vakantie een ervaring voor het leven en levert deze een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind.

Inschrijven 2017

Voorwaarden voor inschrijving in 2017: 

100 euro voor Damloop 16 km *** bijna uitverkocht ***

85 euro voor de Damloop by night *** uitverkocht ***

 

De doelstelling van de sponsorloop is het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor de Stichting Europa Kinderhulp. Van het voorbeeldbedrag van 100,- ingezameld sponsorgeld, moeten daarna de vaste kosten worden afgetrokken; dit bedraagt per loper 55,-, waardoor de netto opbrengst voor het goede doel dan uitkomt op 45,-. Omdat voorgaande jaren teveel mensen vlak voor de loop hebben afgezegd, werden we geconfronteerd met een hoge kostenpost waar geen sponsorgeld tegenover stond. Om dit te voorkomen moeten we dit jaar de voorwaarden voor deelname een klein beetje aanpassen. Hier komen ze:

 

1. de loper committeert zich om ten gunste van de Stichting Europa Kinderhulp ten minste 100 euro aan sponsorgeld in te zamelen (maar liever nog veel meer natuurlijk). 85 euro voor de Damloop by night

2. 25 euro van die 100 euro (85 voor de Damloop by night) maak je bij inschrijving over. De overboeking maakt je inschrijving pas definitief. Je betaalt dus vooraf 25,-, die je na de finish aftrekt van je totaal opgehaalde bedrag.

3. Mocht je door omstandigheden uiteindelijk niet kunnen meelopen, dan zijn dit de mogelijkheden:

     a. je zoekt zelf een vervanger die dezelfde voorwaarden accepteert. Voor ons verandert alleen de naam van de deelnemer, verder niets.

     b. je vraagt Europa Kinderhulp een vervanger voor je te zoeken. -Indien wij een vervanger vinden, dan zullen wij de 25 euro inschrijfgeld aan jou terug storten.

     -Als wij geen vervanger vinden, dan houden wij de 25 euro voorschot ter compensatie van de reeds gemaakte vaste kosten.

 

Inschrijven doe je zo:

1 stuur een mailtje naar harry@europakinderhulpdamtotdamloop.nl 

2 Je krijgt van ons als antwoord met de instructie 25,- euro over te maken

3 Zodra geld gestort is, is je inschrijving definitief. 

4 Je krijgt vervolgens een link toegestuurd waar je je adres en andere gegevens kunt invullen, waar je startnummer naar toe kan.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld