europakinderhulpdamtotdamloop.nl
Dam tot Damloop 2017
De lopers van 2016 Loop ook met ons mee in 2015! Geef kinderen die kans! Sensationeel in de IJ tunnel Teamfoto van 6 jaar geleden!

Geef een kind de vakantie van zijn leven!


Mede dankzij de groep lopers kunnen wij elk jaar weer veel kinderen uitnodigen in onze regio, om 3 weken onbezorgde vakantie te vieren. De kinderen voor wie wij ons inzetten hebben het niet gemakkelijk thuis. Het kan gaan om allerlei soorten problemen, zowel op financieel als sociaal gebied. Een vakantie betekent voor deze kinderen dan ook heel veel. Ze kunnen even op adem komen en ‘bijtanken’. Vaak is de vakantie een ervaring voor het leven en levert deze een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind.

Ook vakantie ouder worden?

Vakantieouder worden

Afgelopen weken hebben wij in de media onze allerlaatste noodkreet laten horen. Hierdoor hebben wij nog ruim 400 informatiepakketten kunnen versturen voor de zomer van 2015 en we hopen dat voldoende vakantiegezinnen definitief besluiten én geschikt bevonden worden om dit jaar een kind de vakantie van zijn leven te geven.

Vanaf 1 juni zijn wij gestopt met werven van vakantiegezinnen voor 2015. Dit betekent dat u zich voor de vakantieperiode 2015 niet meer aan kunt melden om een kind een fijne vakantie te bieden. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als u zich zou aanmelden voor 2016. In oktober/november zullen de data van onze kinderreizen voor 2016 vermeld worden op onze website.
Mocht u belangstelling hebben om rond die tijd onze informatiebrochure te ontvangen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u automatisch de informatie ontvangt.
 
Een medewerker van Europa Kinderhulp uit uw omgeving zal enige tijd na ontvangst van deze brochure contact met u opnemen om te horen of u een afspraak wilt maken voor een huisbezoek.
Wilt u nu liever direct iemand spreken, dan kunt u bellen met ons landelijk informatienummer: 0118-627974.

Schrijf je in via:http://www.europakinderhulp.nl/nl/de-vakantieouders/vakantieouder-worden

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld